22.1.2015

Lista, top 4.

- Tigeristä saa eurolla kaksi kruunukynttilää. Haettiin kaupunkireissulla taas kimppu. Oranssit ovat olleet tämän viikon hitti.

- Pullavarvas on toisinaan hieman kranttu ruokien suhteen. Mutta jos mikään muu ei maistu niin höyrytetty parsakaali, cashewpähkinät ja raejuusto uppoaa aina. Parsakaalia saa muuten höyryttää aika läjän tälle porukalle! Kaveriksi tein jääkaapin jämistä salaatin. Siinä oli esimerkiksi sharon-hedelmää, tofua ja avokadoa. Ruskean (Finelin?) emalikulhon löysin viime viikolla kirppikseltä kolmella eurolla. 

- Heitin eteisen lattialle räsymattoa ristiin ja rastiin. Ennen joulua löysin yhden ehjän, nätin ja haisuttoman räsymaton roskiksesta. Dyykkari tässä moi, kannoin sen siis mukaani!

- Viime lauantain Porvoon reissun jälkimainingeissa aloitin neulomaan sukkia Teeteen goodiebagistä löytyneistä langoista. Valkoinen on Teeteen Tundra-alpakkasukkalankaa ja kirjava Halti-villasekoitelankaa. Passelia siis sukkiin sekin. Ohjeena handepanden Broken Seed Stitch Sock

Näillä mennään!

11 kommenttia:

  1. kynttilät on siellä edukkaita---harmi kun on lähin tigeri kuopiossa asti...ja neule pinta on kivaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei meilläkään Tiger ihan naapurissa ole, mutta omassa kaupungissa kuitenkin!

      Poista
  2. Täällä toinen dyykkari, moi! Tästä on vissiin juteltu aiemminkin... Nyt en ole tosin aikoihin tehnyt roskislöytöjä, mutta kyllä se tästä vielä!
    Oletteko muuten koko perhe kasvissyöjiä? Voisitkin postailla välillä, mitä kaikkea kivaa kasviruokaa lapsille tarjoilet!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, kaikki ollaan kasvissyöjiä! Mehän syödään kaikki ihan samoja ruokia, tosin mä en enää juurikaan syö kalaa, mitä muut syövät kyllä toisinaan.

      Mutta kiitos postausvinkistä, kirjoittelen ruokajuttuja jossain välissä!

      Poista
  3. Sukkien mallineule on kaunis mutta yksinkertainen! Pitää tehdä sillä itsellekin sukat, nyt on kuitenkin työn alla Tytölle villamekko tuosta. Aikas kiva tulee, hiukan paranneltu versio on suunnitteilla... =) Löytyisikö minulle muuten se kyselemäni eiran lankojen lehti ja villahousujen ohje? =9

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olin unohtanut koko lehden... Loppuvuosi oli aika sellainen. Ihme, että en unohtanut itseänikin jonnekin. Laitan postia pian sinulle päin! :)

      Poista
  4. Ihanan pirteitä värejä! Vitsit tuosta sukasta tulee hieno. En osaa yhtään ymmärtää miten tuollaista hienoa neulosta saa aikaan...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Neulos on oikeasti tosi yksinkertainen! Ja koko ajan neulotaan yhdellä värillä eli mitään kirjoneulekikkailuja ei tarvita! Kokeile ihmeessä! Mallikerta on neljän kerroksen mittainen ja tuossa sukkaohjeessa se onkin kirjattu hyvin selkeästi.

      Poista
  5. Olipa kiva postaus :) minäkin ottaisin mielelläni vinkkejä kasvisruokailusta, jos ehdit ja jaksat postata aiheesta. Todella kaunis tuo neulepinta,yhdyn ihastelijoihin!

    VastaaPoista
  6. Kauniin värisen kynttiläkimpun oot ostanut. Meillä on kaikki poltettu. Pitäisi kävellä Kamppiin, mutten ole saanut aikaan.

    Hyvät värit noissa räsymatoissa myös <3

    Mulla oli muuten samat ajatukset noiden lankojen suhteen. Eri kuvioajatus, mutta sama yhdistelmä. Tein sitten kuitenkin toisella tavalla. Noi kyllä sopii todella hyvin yhteen !

    VastaaPoista