10.11.2013

May the force be with you.

Isänpäivä. Aamulla sänkyyn enemmän kuin mielellään köllimään jäänyt isi-ihminen, äiti ja kolme innokasta pöydänkattajaa hääräämässä keittiössä, yksi sängystä puoliväkisin revitty esiteini ja pikkuveli duploleikeissä. Seitsemän lasia, lautasta, myslikulhoa ja lusikkaa. Mansikoita, herukoita, mandariineja ja päärynää. Lukematon määrä paahtoleipää ja kermajuustoa. Kahvia ja tuoremehua.
Monta korttia, pakettia, halauksia, suukkoja ja kostuneita silmäkulmia. Kirjanmerkki, kylpytakin vyö (kylpytakki puuttuu vielä) ja avaimenperä. Ennen kaikkea tätä aamupala- ja lahjahässäkkää laulamista ja isin päällä sängyssä pomppimista. Minä kameran takana.

Mahtava tiimi, mahtava isi! Kerrassaan mahtava päivä! Ihanaa isänpäiväniltaa jokaiselle isille!

PS. Kakkosluokkalaisen Tatin mielestä isi näyttää Star Warsin Obi Wan Kenobilta. Katsoin Googlella kuvia ja kyllä, yhdennäköisyys on ymmärrettävä. Molemmilla on parta, valomiekka (toisella tosin vain puhelimessa) ja tarvittaessa lempeän tuima katse. Ai miksi Googlella? Minulla on sivistyksessäni Star Warsin mentävä aukko.

3 kommenttia:

 1. Täälläkin oli iskällä sängyssä ahdasta kun se oli yhtäkkiä täynnä lahjoja, kortteja, käsiä ja jalkoja :D

  VastaaPoista
 2. Tuon ikäisten poikien kanssa sen Star Warsin mentävä aukko kyllä pienentyy merkittävästi. Meilläkin kiikutettiin papalle onnittelukortti jossa jotkut Sith ja Luke taistelee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tunnen aika hyvin nimeltä nuo Star Wars tyypit ja osaan matkia Chewbaccan ääntäkin jotenkin :D Ja jos olis naamiaiset voisin kuvitella pukeutuvani prinsessa Leiaksi.

   Poista