8.4.2013

Puukenkä ja räsymatto.

Viikonloppuna olin kylässä Puukengällä ja Räsymatolla. Oli mutkaton, kiireetön päivä, johon kuului jutustelua ja valokuvaamista. Vohvelirautatoasteja, tomaattikeittoa ja kirpputoripiipahdus (löysin pari mustaa Kilta/Teema-lautasta, maljakon ja sukkia Ahmalle).
Kerta kaikkisen ihanaa oli.

Kotona oli vastassa lumipeitteinen piha ja uninen talo.
Lumet joutaisivat jo pois. En jaksaisi tätä talvea enää yhtään. Onneksi on jo lämpimämpi. Uunit eivät lämpiä enää päivittäin. Villatakin alla on lyhyet hihat. Saunaan pääsee ja lasikuistilla on uusi ihana lattia. Lähiaikoina maalataan sitten, valkoisella. Vanhat lankut säästettiin siltä osin, kun oli mahdollista. Varmaan tulee hetki niillekin.

Käytiin hakemassa navettasäilytyksestä räsymatto Aurinkoisen kanssa. Jätettiin pihalle tuulettumaan. Se tulee tytön oman sängyn viereen yläkertaan. Laitan kuvia sitten, kun saadaan nurkka järjestykseen! Kivalta siellä yläkerrassakin alkaa näyttää... Oven paikka pitää vielä siirtää ja sen jälkeen ne tapetit seinään.

Saisipa jokaisen lapsen myötä yhden käsiparin lisää. Ja muutaman tunnin vuorokauteen.

3 kommenttia:

 1. Kiitos oikopolusta minulle ihan uuteen blogiin. Jännää siitä tekee se että mähän oon Lahesta. Heti aloin miettiä et hmmm.. mikähän talo se on. Hahahah, ihan niin kuin tietäisin kaikki keltaiset talot siellä. Hassu olen.

  Voi, niin ne lisä kädet ja lisä tunnit päiviin, niitä minäkin kaipailen. Lapsia on kaksoset plus yksi ja huh hulinaa. Pikku vintiö tuntuu vievän kevyesti tuplasti sen mitä isosiskot tällä hetkellä, mokoma rohmukka. Sellaisia ne on pienet.
  Kiva kun bloggailet Jonna,on kivaa lueskella teidän perheen kuulumisia. Se on minulle jotenkin hassusti nostalgista, muistan lukeneeni blogiasi jo silloin joskus aikoja sitten.

  (silloin kirjoittelin salanimellä Tiuku) nykyisin ihan ittenäni, Anna.

  Ihania kevät aurinkoja!

  VastaaPoista
 2. Mukavaa kuulla kuulumisa. Pienet kivat arjenpuuhat ja kohokohdat tuntuvat sävyttävän päiviäsi. Remonttipuuhat tuovat iloa (varsinkin valmistuessaan) ja toki paljon sitä tsemppiä vaativaa aherrusta. Muisatan kyllä niin kun omat kolme tyttöä olivat pieniä, niin lisäkäsien tarve tuntui niin konkreettiselta. Puoliso vitsaili evolution kasvattavan tulevaisuuden vanhemmille lisäraajoja :)

  Lämpöisä kevätauringonsäteitä sinulle!

  VastaaPoista
 3. blogimaailmassa on silloin varmasti yksi enemmän kotoisia blogeja kun sinä kirjoittelet. kiitos

  VastaaPoista