5.4.2015

Hyvä, lämmin, pehmoinen.

Viime päivinä olen:

- huristanut tapaamaan ystäviä Tampereelle, nähnyt matkalla satoja joutsenia pelloilla
- inspiroitunut Kerässä neulovista ja alkanut neulomaan pellavaista kesäpaitaa
- nauraa rätkättänyt itseni kipeäksi illan viimeisinä tunteina

- neulonut, juonut kahvia, neulonut lisää, tavannut lisää ystäviä, juonut kahvia ja neulonut

- kantanut kotiin kaksi uutta valaisinta
- nauttinut avokadopastasta, mozzarellasalaatista, punaviinistä ja parhaasta seurasta
- saunonut ja puhallellut matalia ääniä kaljapullosta saunanlauteilla (ja että nauroin taas)

- halinut ihanaa kummityttöäni
- leikkauttanut hiuksiani
- suunnitellut uusia neuleita

- huutanut jonkun verran, raivonnut melko vähän

- tykännyt hirmupaljonkauheasti

Millainen pääsiäinen sinulla on ollut?

6 kommenttia:

 1. "Niin hyvä, lämmin, hellä..." Melkein paras madollinen. :)

  VastaaPoista
 2. Koitin jo äsken kommentoida, mutta taisi mennä mönkään.. Olen seuraillut blogiasi jonkin aikaa, kauniita kuvia&ihana tunnelma :) Meidänki blogissa elämää viisilapsisena perheenä mäyräkoirineen.

  VastaaPoista
 3. Täällä mukkilassa(mummi ja ukki asuu siellä) on ollut vieraanamme jälkikasvua koko pääsiäisen ajan- kolme lasta ja kahden puolisot (kolmas keikkaili) ja kuusi lastenlasta 2-6 vuotiaita. Juhlittu synttäreitäx 3 eli 3-v, 3-v ja 5-v poikien. Yhden vävyn synttärit meni samalla ja kahdet nimpparit juhlittiin myös ja yhden lapsen ja puolisonsa 13-v hääpäiväkin meni. Syötiin, naurettiin ja mummi oli hiljaa ja tarvittaessa iski nyrkillä pöytään tai puukauhalla, että sai huomion kiinnitettyksi itseensä/tulkaa syömään. Oli näet ääneni juuri sopivasti poissa--vaikeaa näin puheliaalle henkilölle. Tehty metsäretkiä talon takametsään lasten kanssa, neulottu, luettu kirjoja, leikitty, jne. Ainoastaan yksi kirjahyllyn lasi särkyi vauhdissa ja hiekkaa huushollissa.

  VastaaPoista
 4. Sinulla on ollut siis todella ihana pääsiäinen! Meillä oli rauhallinen. Ulkoilua koiran kanssa pitkällä kaavalla, tallenteiden tyhjentämistä boxista koko perheen voimalla, vähän kutomista ja lukemista ja sekä hyvää ruokaa. Eilen taas haleja pojalle, joka lähti armeijaan ja miehelle joka lähti töihin toiseen kaupunkiin. Kunnon levolla jaksaa taas monta viikkoa!

  VastaaPoista
 5. Unohdit jotain. Nimittäin - Ollut salonseutulaisten bongattavissa "paikallislehdestä" ;)

  VastaaPoista
 6. Tässä postauksessa on ihana fiilis. Sun pääsiäinen kuulostaa erittäin hyvälle. Melkein runolliselle. Meillä pyhät meni myös ruuan, neulomisen ja saunan merkeissä. Käytiin myös 17km pyörälenkillä ja Janne ystävämme kanssa sai ne uuden kodin ovet hiottua. Hiukan meinasi naama vääntyä nutturalle ainoastaan siinä kohtaa, kun piti kaupunkikotiin palata. Onneksi pian taas.

  VastaaPoista