4.6.2013

Loma.


Tomaatit venyvät pituutta ikkunalla. Laitettiin multaan liian myöhään, ei taideta ehtiä saada satoa. Ei se haittaa, kasvunihmeen seuraaminen jo itsessään palkitsee.
Ollaan sujahdettu lomamoodiin hetkessä. Herätään puoli yhdeksältä ja syödään aamiaista vasta kymmeneltä. Ja kun päivä on kuumimmillaan syödään hedelmiä. Valmistellaan ruoka, kun odotellaan isiä töistä. Laitetaan taikina kohoamaan. Sitten syödään yhdessä ja tehdään hommia pihalla. Ja ennen nukkumaanmenoa juodaan iltateetä vielä.
Elämäni on kuin Viisikoista, koko ajan ruoka mielessä.

Vaan nyt mennään kävelylle!

8 kommenttia:

 1. Mukavaa kun olet "palannut".

  VastaaPoista
 2. Ihana omppuvaate! Loma-aikanne kuulostaa just hyvältä, kaikki tehdään kuten hyvältä tuntuu.

  Minä juuri hain meille valmiit kasvisten taimet. Ekaa kertaa asialla, saa nähdä, mitä tästä tulee!

  ~ Piia Anneli / annelivia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin se sujuu! Ei vaan pidä ottaa turhia paineita puutarhurin puuhista niin homma pysyy mielekkäänä.

   Poista
 3. Oikein ihanaa lomaa! Kesässä on se parasta kun ei tarvitse kytätä kelloa. Luonto kauneimmillaan, kesän tuoksu. Likaiset varpaat ja vapaus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Likaisista varpaista (lattian jatkuvasta luuttuamisesta siis) en hirveästi perusta, mutta kyllä tämä loma tuli niin tarpeeseen!

   Poista
 4. Anonyymi15.26

  No mikäs siinä, kyllä mullekin kelpais. :D Toimistossa paiskitaan kuitenkin hommia ja loma koittaa vasta elokuussa. Toukokuussa pidin tosin viikon lomaa, että jaksaa sitten paremmin. Ja kevät on nykyään mun lemppari vuodenaika, luonto herää eikä ole vielä näitä helteitä.

  Tiina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helteet ei ole minunkaan lemppareita, ei ollenkaan. Jokaisessa vuodenajassa kuitenkin ne puolensa. Kotiäidin iloja tälläinen runsas kesäloma, mutta tosissaanhan se loma alkaa sitten, kun puolisokin on lomalla. Työn iloa sinulle!

   Poista
 5. Pitäähän sitä syödä, että jaksaa :D

  VastaaPoista