9.7.2013

Kesäelo.
Meillä oli vieraita, aloitettiin yhdessä pikkueteisen purkamista. Kattotiilet pakattiin heille mukaan.
Viikonloppuna puretaan lisää, se eteinen loppuun ja kesäkeittiö.
Ensi viikolla sitten piha kaivetaan. Jännittää, vaan hyvä siitä tulee. Hirmu monta juttua on ennen sitä. Pioni pitää siirtää, joku mysteeripuu myös (se on ehkä luumu tai päärynä). Ja hävitettävää on tuolla pihanpuolellakin. Vesakossa kasvaa jättiputkea, ällöttää koko kasvi niin, ettei tekisi mieli koskeakaan, mutta pakkohan se on.

5 kommenttia:

 1. Voi miten mukava kuulla kesäkuulumisiasi !Tiiliviemiset ovat hienoja viemisiä...mietin mitä mahtavat niistä rakentaa...meille tehtiin ulos uuni vanhoista tiilistä-
  kesän kauneutta sinulle

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä oli siis kattotiiliä, joten kattoa niistä taitaa jatkossakin tulla :)

   Poista
 2. Mukavassa vauhdissa siellä remontti ja kaikki muu.
  Olkaa toosi varovaisia sen jättiputken kanssa, juuri vähän aikaa sitten ystäväni (puutarhuri) sai jättiputken hävitystalkoissa kasvin nesteistä palovammat kasvoihinsa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, hirmu varovainen sen jättiputken kanssa pitää olla. Onneksi eivät kuki. Ekana ajattelin, että jotain kauheita myrkkyjä vaan kehiin, vaikka en niistä tykkääkään, mut tuo kasvi on vaan niin viheliäinen vieras. Myrkyt kyllä jää nyt käyttämättä, kun kasvit kasvaa niin lähellä meidän kaivoa. Lapio vaan esiin siis.

   Mun mielestä on ihan kauheaa, kun noita jättiputkia näkee tuolla tienvarsilla kulkiessaan. Kenelle niistä voisi ilmoittaa? Kaupungille?

   Poista
 3. Helsingin yliopisto kerää nyt tehostetusti tietoa vieraslajeista eli sinne ainakin voi ilmoittaa, mutta he tuskin käyvät yksilöitä tuhoamassa
  http://victoriamedia.fi/2013/07/05/helsingin-yliopisto-ilmoita-vieraslajihavaintosi-verkossa/

  VastaaPoista