28.1.2014

Levystä seinäksi, osa 1.

Rauhanmantereen miehitys on ollut viime aikoina hieman uupunut remontista. Mitään näkyvää ei ole syntynyt, mutta tuossa lasikuistilla istuessa ja junaratoja Ahman kanssa rakennellessa on aivoissa kuhissut kuin mehiläispesässä konsanaan. Suunnitellaan, suunnitellaan.
Tauko on ollut paikallaan, mutta sunnuntaina jatkettiin aavistus eteenpäin.
Tanssilavalta (kyllä, meillä on oma tanssilava diskopalloineen) kannettiin osb-levy sisään ja sitten mittailtiin ja mallailtiin. Tai oikeastaan hän mittaili, kun minä puolestaan huokailin siinä vieressä tyypilliseen tapaani, että voi kun tulee hieno! Sitten laitettiin sirkkeli soimaan ja pistosaha laulamaan. Pikkuruinen eteinen sai palan seinää valmiiksi. Rouhea ilmansulkupaperi pääsi viimein piiloon.

Äsken päätin, että tänään maalaan. En tuota seinään päätynyttä osb-levyä vaan raakalautaa, jota on muissa seinissä. Ja ikkunalaudat kaipaavat myös maalia. Lähipäivinä sitten kuvia valmiimmasta!

3 kommenttia:

  1. Tutun näköinen villasukka! Neuloin samoilla väreillä pientä raitaa, kun olin viimeisilläni raskaana ja jotain piti tehdä, ettei aika tuntuisi niin mahdottoman pitkältä. Erona vaan, että vedin raitaa sukan kärkeen saakka.

    Edelliseen kirjoitukseen, että tosiaan roskiksesta voikin löytää mitä vaan! Vaikka astiaston ;)

    VastaaPoista