11.2.2014

Anniinan ihana huivi.


Tämä huivi on toinen puoli oravannahkakaupoista, jotka laitettiin pienen Instagram-keskustelun päätteeksi käyntiin vanhimman tytön kummitädin kanssa. Minä saisin pillihimmelin ja hän huivin. Himmeli saapui ennen joulua ja tuolla yläkerrassa sängyn kupeessa. Se ilahduttaa olemisellaan minua ja muistuttaa Anniinasta, jota tapaamme harmittavan harvoin.
Loppiaista edeltävänä sunnuntaina olin saunomassa armaan toverini luona ja siellä näin hänen aloittaman huivin. Sillä silmänräpäyksellä tiesin, että siinä on malli huiviin, jonka Anniinalle neulon. Loin silmukat ja aloin neulomaan seuraavalla silmänräpäyksellä.

Vaan kuinka sitten kävi. Tietenkin arki juoksi jalkoihin ja sai rämpimään kaikissa tärkeissä neuleajan totaalisesti syövissä jutuissa.
Huivi edistyi siis varsin hitaasti siihen nähden, kuinka ihanaa neulottavaa tuo Malabrigon Worsted on. (Siis aivan käsittämättömän ihanaa!) Onneksi eräs lankahamsteri, nimeltään Jonna, on hamstrannut sitä enemmänkin varastoihinsa.
Vaan valmiiksi se huivi lopulta tuli. Siitä tuli niin ihana, että melkein tekisi mieli tehdä jostain toisesta langasta vastaava. Luulen, että lankoja löytyisi ihan ilman lankakauppareissua.
Neulepinta on tuossa mallineuleessa ihan mahtavan nerokas, sillä se näyttää yhtä kauniilta sekä oikealta että nurjalta puolen.

Mallineule on seuraavanlainen:
1. kerros: 2 oikein, 2 nurin
2. kerros: oikeat oikein, nurjat nurin
3. kerros: oikein
4. kerros: nurin

2 kommenttia:

  1. Kaunis huivi, värikin oikein namu! Tykkäsin myös kovasti tuosta aiemmin esittelemästäsi mekosta. Sellainen klassikko...
    Mukavaa viikkoa!

    VastaaPoista
  2. O-ou, saatoin vahingossa ostaa pari vyyhtiä lankaa jotka piti ostaa vasta sitten kun olen neulonut vähintään saman verran pois. Kunka monta silmukkaa loit tähän ihanaan huiviin ja kuinka pitkä huivi on ja paljon meni lankaa? Terkuin, kyselyikäinen

    VastaaPoista