20.7.2012

Uusi tapa.Remontti ja elo pienen vauvan kanssa on saanut minut opettelemaan uutta tapaa. Kahvinjuontia. Tuumasin, että se lienee kuitenkin parempi kuin kokis, jota alkoi mennä hälyyttäviä määriä päivittäin. Nyt siis olen maistellut kahvia.
Kokemusta on ainoastaan kotona mutteripannulla keitetystä kahvista lämpimällä maidolla. Ihan hyvää on. Muutama viikko takaperin saatiin jokunen litra vuohenmaitoa ja siitä keitetty kuttulatte oli kyllä kaikista parasta!

Kylpyhuone edistyy! Työmies laittaa parhaillaan kaakeleita seiniin. Turkoosi vaihtuu valkoiseksi. Kodinhoitohuoneeseen johtava ovi löytyi varastoita penkoessa. Vähän se vaatii hiomapaperia ja maalatakin aion. Kun vaan saan päätettyä värin. Voi olla, että päädyn ihan valkoiseen. Toisaalta joku kunnon räyheä väriväri voisi myös olla kiva. Pitää pohdiskella.

Pohtimista, tuumailua ja päätöksiä tämä remontointi on kyllä täynnä. Joskus luin jostain (ehkä Dekon pääkirjoituksesta), että omakotitalon rakentaja joutuu tekemään yli 50000 päätöstä ennen talon valmistumista. Mitenkähän tälläinen vanhan talon remontoija? Ei taida huonoksi kakkoseksi jäädä.1 kommentti:

  1. Löysinhän lopulta :) Kuttulatte kuulostaa ihan älyttömän hauskalta! Mä tahdon juua semmosen sun kanssa sitten :)

    VastaaPoista