7.8.2012

Lilja.

Lilja, pieni ja pippurinen kissaneiti muutti meille eilen. Hän tulee syliin, kiipeilee lahkeita myöten ja hyppää uuninpankolle (löysi sieltä sellaisen kolon, mihin aikuinen kissa ei mahdu ja oli hyvin nokinen tullessaan alas). Lisäksi Lilja suhtautuu hyvin epäilevästi Kokkiin ja Voimikseen, jotka tahtoisivat tehdä tuttavuutta. Sähisee kavereille, kun pahin kujakatti. Jospa rauhottuisi kunnes talo on tuttu.

Toinen meille muuttanut kissa on aikuinen, kaunis kaunis cornish rex tyttö. Hänestä en ole onnistunut vielä saamaan yhtään kunnollista valokuvaa. Jade viihtyy sängyn tai kaapin alla. Varovasti kurkkii ja käy nuuhkimassa Voimista, joka alkaa hoivaviettisenä samantien kirputtamaan Jadea.

14 kommenttia:

 1. Kissakaipuu ei täällä mitenkään helpota. Ja mies sanoo: "ei". Ymmärrän perustelunsa, mutta ikävä on ikävä silti.

  Onneksi voi kurkkia toisten ihania kissoja. :)

  VastaaPoista
 2. Onpa kaunis tyttönen <3

  Meilläkin harkitaan uutta perheenjäsentä, siskoni laittoi eilen kuvia pennuista facebookkiin, ja huomasin silitteleväni yhden harmaan söpölääisen kuvaa hiiren kursorilla :)

  VastaaPoista
 3. Voi ihanuus!! Niin kauniin värinen ja luonnettakin löytyy :) Meidän Elli oli tuon Liljan näköinen ja kokoinen vuosi sitten, nyt jo siro aikuinen. Ikävä pentuaikaa...

  VastaaPoista
 4. Voi kaunis. Kissanpentuihin suhtautumiseni on ristiriitaista, toisaalta ne ovat valloittavia ja söpöjä. Toisaalta, kun ne yöllä roikkuu hampailla ja kynsillä vähän liikuttamissa jaloissasi niin ei naurata ja toivoisi kissan olevan jo ainakin 4 vuotias ;) Mies tahtoisi kissan, minäkin sitten joskus, kun olemme jossain sopivassa ympäristössä. En tahdo kissaa pieneen rivitaloasuntoon. Varsinkin, kun siellä on jo koira :)

  Teillä vaikuttaa olevan kaunis paikka missä asua. Ja kiva tämä uusi blogikin! :)

  VastaaPoista
 5. Helou! Uudessakin blogissa menossa mukana. Terkkuja koko kissa- ja koirakatraalle vilkuttaa Tavu ja meidän laumaan vähän niinkuin liittynyt vehnäterrieri Jedi! :-)

  VastaaPoista
 6. Oih! Odotan innolla kuvia uudesta cornarista <3 meidän toisen cornari-pojan odotetaan saapuvan meille syyskuussa :)

  VastaaPoista
 7. Anonyymi18.21

  Hei! Kysyisin tuosta teidän Voimiksesta,että mikä rotu kyseessä, tai siis onko jotain muutakin kuin mäyräkoiraa?
  Ihana uusi blogi, kiitos!
  t. Lukijasi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voimis on ihan puhdasrotuinen mäyräkoira - tosin hyvin isokokoinen rotunsa edustaja.

   Poista
 8. Suloinen Lilja! Meillä on myös pieni kissavauva Viiru kahden koiran ja yhden kanin kaverina. Tuntuu olevan eniten kiintynyt koiriin, jotka hoivaavat pienokaista kilvan. Kani murjottaa, kuten aina uuden perheenjäsenen saapuessa :)
  (www.lagottojenmatkassa.blogspot.com)Kati

  VastaaPoista
 9. No niin, mulla se vasta kissakaipuu heräsi. Mutta kun on päätetty, ettei kaupunkiin enää kissaa, niin siitä nyt yritetään pitää kiinni, vaikka vaikeaa on <3 Täytyy varoa, ettei Vilppumies kanna Liljaa taskussa kotiin sitten tuossa kohtsillään :D

  VastaaPoista
 10. Aika suloinen kissa ja nimikin on vallan erinomainen. ;)

  VastaaPoista
 11. Ihana, rohkea ja niin kaunis Lilja!

  VastaaPoista
 12. Toivottavasti se Jade tulee sieltä kaapin alta piakkoin näyttämään itseään kunnolla :) Oli kiva käydä ja Pau-poika nukkui hyvin vielä seuraavana päivänäkin, sai kerrankin juosta sydämensä kyllyydestä Voimiksen kanssa <3 Toivottavasti nähdään pian!

  VastaaPoista