4.8.2012

Seuraava projekti.
Aion haastaa itseni neulomaan kokonaisen neuleen ohjeen mukaan! Näillä eväillä syntyy villapaita  kouluun lähtevälle poikaselle, toivottavasti enemmin kuin myöhemmin.

Neulominen kiinnostaa pitkästä aikaa taas ihan hirmuisesti. Kesken on neuletakki esikoulun aloittavalle Haitulalle ja loppusuoralla vauvalle luomupuuvillasta neulepaita.
Ideoita neulottaviksi olisi valtavasti. Ainakin meille pian muuttavat kissat tarvitsisivat pedin (minulla on matonkuteita joista voisi tehdä). Lapset ovat tilanneet sukkia (ääääh) ja varmaan syyspipoillekin olisi tarveta. Ja vaippahousuille! Meillä on nyt kylpyhuone siinä kunnossa, että pyykkiparatiisi toimii, joten vauvan kertakäyttöiset vaipat saavat jäädä historiaan ja pienelle pojalle puetaan pestäviä vaippoja jatkossa.


15 kommenttia:

 1. Ihana tää uusi blogisi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Alussa vasta, mutta intoa kyllä riittää.

   Poista
 2. Täällä näyttää kotoisalta :) näin teidän perheen Turussa eräänä päivänä, mutta en oikein tohtinut tulla moikkaamaan. Meilläkin remonttipuuhia ja muutto tässä kuussa.. Samanlaiset tapettirullat odottelevat, huomenna seiniin! Jännittäviä aikoja...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisit vaan tullut tarttumaan hihasta!

   Poista
 3. kivaa kun olet palannut tänne ja uudella blogilla. sinun näköinen ja kuuloinen. ihanaa elokuuta koko perheelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaunis! Teille kanssa ihanaa elokuuta.

   Poista
 4. Mukava kun jaat kuvia ja kuulumisia uuden blogin merkeissä. Uudistuminen on hyväksi :) Ihana uusi koti ja mahtava perhe sinulla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uusi koti on vielä kovin remontin keskellä, mutta ihana kyllä!

   Poista
 5. Aurinkoiselta näyttää blogi, elämä ja uusi koti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Uusi blogituuli tekee selvästi mulle hyvää.

   Poista
 6. Täällä taas lukemassa kuulumisianne. Kiva kun olet palannut uuden blogin merkeissä. Neulomisintoa täälläkin. Kesä oli aika haljaista sillä saralla. Mitä nyt tiskirättejä tuli virkattua. Mutta nyt koukku ja puikot viuhuu taas kunnolla. Ihanaa. Anoppi teki juuri Peikolle eskarisukat. Hänellä on tapana neuloa sellaiset jokaiselle lapsenlapselleen joka aloittaa eskarin. IHana juttu.

  VastaaPoista
 7. Kiitos Nurjalle! Ihanaa taas lukea tekstiäsi, tykkään siitä niin kovasti :)

  VastaaPoista