1.3.2014

Lempiväri.Maaliskuun ensimmäinen. Ulkona näyttää huhtikuulta, vähän kaipailen hiihtokelejä ja pulkkamäkeä, mutta kevätkin on hyvä.  Pesen toppavaatteita ja mietin, että vienkö jo varastoon. Iskeekö takatalvi vielä jostain, kun niin vihertääkin jo. Puskeekohan tulppaanit kohta maasta, satunnaisten jäälämpäreiden alla on tulossa orvokkeja. Tunnistan ne lehdistä. Viime kesänä niitä alkoi tupsahdella sinne tänne pihassa. Sopii minulle.

Lasikuistista on tullut olohuone. On liinavaatekaappi, remontista nipinnapin hengissä selvinneet viherkasvit ja aarrekaappi. Siellä sekaisin uudet, vanhat, ostetut, saadut ja perintökipot.

Vihreä on lempivärini juuri nyt. Mikä on sinun?

9 kommenttia:

 1. Anonyymi19.47

  Tuo astiakaappi kuva pysäytti. Tosi kotoisan näköistä :) Jostain syystä nyt mieleen tunkee vanha turkoosi, sellainen utuinen, juuri tietty sävy. Ja tämä väri on uusi ihastus. Vanhojen rakkauksien vihreiden ja oranssien seuraksi. Mukavaa oudon kevään jatkoa! -Tessa-

  VastaaPoista
 2. Sisustuksessa lehmuksenvihreä tällä hetkellä ehdottomasti. Juuri niinkuin tuon kaapin ovet, rauhoittava sävy. Siihen voi yhdistää niin monta muuta väriä, esim. oranssi sopii mainiosti iloisena väripilkkuna.

  VastaaPoista
 3. Vihreä on ollut jo pitkään lempivärini.

  VastaaPoista
 4. Mulla on edelleen päällä keltainen kausi. Kestänyt jo ihmeen kauan.

  VastaaPoista
 5. Kauniita kuvia. Vihreä on minun kestosuosikki mutta olen hiljattain löytänyt uudelleen kadoksissa olleet harmaan ja ruskean. Niistä tykkään kovasti tällä hetkellä.

  VastaaPoista
 6. Anonyymi17.45

  Olet taitava kuvaaja, kotinne näyttää kuvissa todelliselta idylliltä, mitä se varmasti onkin! Näitä katselee mielellään!

  VastaaPoista
 7. Vaniljanvaalea valloittaa harmoniallaan, jota sieluni kaipaa. Värikaudet vaihtelevat, mutta kodin värinä tämä hyvä kehys elämällemme. Terveisin tuikku / Koti meidän

  VastaaPoista
 8. Vaniljanvaalea...kommenttini katosi. ;) tuikku

  VastaaPoista