25.8.2014

Tyhjät puikot, kankaat ja paperit.



Kirjoittajalla tyhjän paperin kammo, taitelijalla maalaamattoman kankaan kauhu ja neulojalla neuleinspiraatio hukassa. Toisilla joka ikinen noista.
Mistä se inspiraatio tulee sitten, kun on tullakseen... Ei niin mistään tai mistä tahansa. Kävelyltä, kahvikupista tai kuvasta.
Ei siis kannata neuvoa. Kuunnellakaan niitä neuvoja liiemmin, vaikka miten tarjottaisiin. Pitää vain tarttua toimeen ja alkaa tekemään. Tekeminen ruokkii.
Ihan ensin voi siivota. Sytyttää kynttilän ja kaivaa tarvikkeet tyrkylle.

Täällä on huivi valmiina ja puikot huutavat tyhjyytään korinpohjalla. Että mitähän sitä seuraavaksi. Neuloisiko noista kuvissa näkyvistä keristä vai joistakin muista. Hurauttaisiko huomenna lankakauppaan ja hankkisi puserollisen tweediä.

6 kommenttia:

 1. Anonyymi8.20

  Ihana vihreä lanka, mitäs on? Inspistä! Itsellä usein innostus kasvaa tekiessä, kunhan jostain alusta saa vain kiinni. - Leena-Kaisa

  VastaaPoista
 2. Huivi on neulottu BC Garnin Allinosta, puuvillapellavasta. Oikein mukava lanka ja on sellainen kevyt, jonka voi antaa kylmemmällä roikkua kaulassa kokonaisen päivän. Haitulalle sen tein. Koitan ottaa kuvia vielä lisää. Nuo lankakasakuvan vihreät on BC Garnin Semillaa ja saman puljun Soft Silkiä. Vihreät ja haaleat vaaleanpunaiset puhuttelee kovasti just nyt.

  VastaaPoista
 3. Olen ihan samaa mieltä, että tarttumalla puikkoihin se neuleinspiksen puute usein paraneekin! Ihania lankoja, mutta toisaalta tweedikin on niin ihanaa! Missä värissä hankkisit puserollisen tweediä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla oli mielessä harmaa tweed, mutta yllättäen tartuinkin tummaan punaiseen. Nyt vaan odottelen, että lapsoset nukahtaa niin saan rauhassa aloitella uuden neuleen. Inspiraatio - täältä tullaan!

   Poista
 4. Teitpä noista mitä vaan tullee kauniin väristä...vihreä on tämän hetken leppareitani..:)

  VastaaPoista