2.2.2015

Sisältää elämää.


Viikonlopun jälkeen maanantai tuntuu tahmealta. Niin kuin olisi työntänyt koko vartalonsa vähän kuivuneeseen liisteriin ja tajunnut sitten, että muualla voisi kuitenkin olla mukavampaa. Jokainen karjuu tyhjänpäiväisyyksiä toisille vaan tajutakseen, miten hiivatin typerää se onkaan.

Täällä on pidetty kotipäivää keskimmäisen kanssa. Käyty tiputtamassa yksi kerhoon, pari kouluun. Onneksi jääkaapissa oli keittoa valmiina. Tänään ruuanlaittaminen ei inspiroi lainkaan. Aamulla ajattelin tehdä jotain ihanaa juomaa mehukoneella, mutta olenkin sitten juonut vain vettä. Hyvällä tahdollakaan en kyllä taio jääkaapista ruokaa perheelle enää illaksi, siksi karkaammekin viettämään romanttista maanantai-iltaa Timon kanssa Lidliin. Kenties jopa Prismaan.

Viikonloppuna pyrähdettiin minilomalle Tampereelle. Oli ihana käydä Kerässä. Nähdä ystäviä, tuttavia ja ihan uusia. Tampere on kyllä hieno kaupunki.
Oli myös virkistävää kävellä kosken äärellä kevyessä lumisateessa ja katsoa, kuinka katuvalot saavat lumihiutaleillekin varjot aikaan.
Illalla kävelin vielä muutaman kilometrin lumisateessa koirarouvan kanssa. Saunoin, turisin. Suunnittelin tulevaa. Inspiroiduin neulomisesta taas mielettömästi.
Sunnuntaina olin kaupungin parhaalla brunssilla ja huristelin kotiin uudella nelipyöräisellä Lissullani.

Tänään kaikessa tässä tahmaisuudessa olen tikutellut perheen heppahöperölle lapasia, jotka kädessä kelpaa hypätä vaikka hoitohevosen selkään, antaa vähän ohjiakin.

Kyllä tästä viikosta vielä hyvä tulee. Nyt kauppatreffeille! Jos pussailee vähän ruokakaupassa niin siitäkin hommasta tulee varmaan aika kivaa?

5 kommenttia:

 1. Kuningatar-Nakki ylväästi kuten aina. Tampere kuulostaa niin kotoisalta.

  Minäkin kohta hyppään saappaisiin ja suuntaan kauppaan, täytyy valita kasa yrttejä, laitetaan vihdoin kasvinaario toimintaan. Siis sellainen lampputarhajuttu, kun meillä on ollut se kauan, mutta ei ole ollut tilaa laittaa sitä toimintaan. Onneksi se on kirppislöytö, että ei harmita, jos ei toimikaan.

  Täällä Hämeessä ei kyllä sovi kaupassa jäädä pussailemaan, kauhistuneet Oltermannit vyöryvät hyllystä alas, olutpullot kääntävät naamansa seinään päin ja hyllyttäjä-Heikiltä tippuu tomusokerit lattialle.

  VastaaPoista
 2. Mukavalta kuulostaa viikonloppusi. Missä on kaupungin paras brunssi, kyselee tamperelainen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaupungin paras brunssi tarjoiltiin kaimaystäväni Jonnan luona. Saatan siis olla hieman puolueellinen sanomisissani.

   Poista
 3. Hyvähän tästä viikosta tulee, varsinkin kun sait tässä ohessa nyt ihan älyttömillä kysymyksillä varustetun blogihaasteen. Onnea vaan!

  VastaaPoista