25.2.2015

Huhhei helmikuu.

Joskus sitä voi kuvitella helposti olevansa tiistaissa taikka torstaissa, vaikka olisi keskiviikko. Junarataleikkien seasta sitten kainosti muistutellaan kerhopäivästä ja äiti ampaisee salamana ylös. Hyppää kalsareihinsa ja laittaa lapsosensakin lähtövalmiiksi. Lissussa karvanopat heiluvat mutkien mukana. 
Sillä vaikka unohdin lapsen kerhopäivän olen päässyt siihen ikään, että karvanopat oli hankittava. Koffin lippistä ei ole, ei tule. Amiskahistoriastani huolimatta.

Puikoille on hyppänyt pehmeääkin pehmeämpää silkkimohairia ja villaa. Perjantaikukat jäi viime viikolta hankkimatta, kun käytiin heittämässä sellainen susirajan keikaus. Harmaata oli sielläkin, mutta lunta paljon enemmän. 

Maaliskuu on nurkan takana. Viime vuonna haravoin tien varren lehdistä naistenpäivänä. Saa nähdä, miten tänä vuonna käy. Joku käsittämätön pesänrakennusvietti on meneillään. Tartuin poraan ja kohta pensseliin. Teen keittiöön pientä päivitystä. 

Tekee mieli jotain rouskuvaa. Näkkäriä ehkäpä. Linssikeittoa kaveriksi.

Kirpputorillekin olisi kiva taas päästä, muutamia aika kivoja löytöjä on tullut viime aikoina tehtyä. Ehkäpä otan niistä kuvia ja näytän teillekin. Kumelan lasipurkkeja koitan aina bongailla kirpputorireissuillani, ihan hyvä kokoelma niitä jo on. Isoja soisin löytyvän lisää.

Mitä teille kuuluu? 

PS. Ystävänpäivänä pääsin paijalemaan tuollaista pientä pörröistä, hän asuu ystäväni Anun luona. Aika söpö toveri.

5 kommenttia:

 1. Mä hankin lasipurkkeja syömällä suolakurkkua. Mutta niissä isoimmissa lasipurkeissa on kyllä sitä kurkkua ihan loputon määrä.

  VastaaPoista
 2. Kiitos, kuuluu hyvää :) Sen tulin vain sanomaan, että sulla on ihana blogi! Löysin sen aika hiljan, mutta olen jo ihan koukussa. Tykkään sun jutuista ja kuvat on <3 Kivaa kevättä sulle!

  VastaaPoista
 3. Kiitos hyvää kuuluu! Lomat on vietetty ja sairaudetkin jo paranneltu. Ihania kuvia jälleen!

  VastaaPoista
 4. Täällä olisi ollut kirpparilla just noita lasipurkkeja 3 euroa kappale. Itsellänikin on niitä pari, mutta tykkään enemmän Tytin suolakurkkupurkkihankintatyylistä. Paitsi että meille en halua enää yhtäkään purkkia lisää.
  Anun katti on ylisuloinen.

  VastaaPoista
 5. Huh, miten nopeasti tuo helmikuu kului. Toisaalta on kyllä ihanaa kun on jo maaliskuu, pojan synttärikuukausi. :)
  Minäkin olen keräillyt noita Kumelan purkkeja. Onneksi ei taideta kalastella samoilla kirpputoriapajilla...
  Mukavaa maaliskuuta ja hyviä kirpparilöytöjä!

  VastaaPoista