22.9.2012

Potilashuone.Kirjastokammari on nyt potilashuone. T köllöttelee sängyllä ja parantelee varpaan tynkäänsä. On se jo parempi. Miehen naamassa on väriäkin. Keskiviikkona väriä oli vaan märässä sideharsossa varpaan ympärillä...
Lapset piirtävät kuvia ambulanssista, joka haki isin ja sairaalasta jossa hän oli hetken.
Silmäkulmat kostuu lasten reippaudesta onnettomuustilanteessa. Pihalta oli siivottu joka ainoa lelu ja polkupyörä. Tatti oli piirtänyt yläpihan hiekkakentälle ison ympyrän ja sen sisään H-kirjaimen. Jos isi olisikin jouduttu hakemaan pelastushelikopterilla. Onneksi ei sentään.

Mutta hankkikaa hyvät ihmiset turvasaappaita, jos touhuatte ikinä minkään remontti- tai puutarhatyön kanssa!
Mekin hankitaan.

22 kommenttia:

 1. Meillä ei tehdä mitään pihahommia ilman turva saappaita tai kenkiä. Ostin itsellenikin turvakengät, kun tässä kesällä kaivoin isoja kuoppia teräslapiolla.

  Jaksamista ja voimia T:lle ja teille kaikille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Timo alkaa olla jo hieman parempi, mutta kyllä turvasaappaat on hankintalistalla pian. Meille molemmille.

   Poista
 2. Anonyymi8.22

  Voih sentään. Jaksamista ja voimia! T. Helin poppoo Vantaalta
  ps. meilläkin on tapetoitu, ruokailuhuone sai uuden kuosin ja kunhan ehditään, esikoisen huone tapetoidaan myös. Ja murheenkryyni takkahuone toivottavasti rempataan ensi kesänä.
  ps.2. mikä on tuo kaunis valaisin, joka kuvassa näkyy?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Heli! Mitä tapettia valitsitte ruokailuhuoneeseen, olispa kiva nähdä kuvia siitä! Tuo kirjastokammarin katossa roikkuva lamppu on Normann Copenhagenin Norm 06, koko small. Ainakin Finnish design shop myy! Kokoaminen oli ärsyttävää, mutta valaisin on kaunis.

   Poista
 3. Tuo tapetti on kyllä mustana hieno. Mutta voi sentään tuota miehesi onnettomuutta. Toivotan paranemisia. Turvakengät on kyllä ehdottomat. Omasta lapsuudesta on jäänyt muisto, kuinka isäni leikkasi sirkkelillä sormenpäänsä. Se oli meillä vastaava tapaturma johon me lapset reagoimme vähän samoin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sirkkeli on kyllä kanssa tosi pelottava laite, sitäkin on täällä aika ahkerasti pyöritelty. Jopa minä, ihme että uskallan!

   Poista
 4. Anonyymi10.05

  Joo, oikeat vehkeet oikeisiin tilanteisiin, aivan oikein vaikka itsekin usein säästän väärässä paikassa.
  Toivottelen parantumista.
  LAsten toiminta saa hymyn huulille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla pyörii vedet silmissä, miten reippaita lapset oli vahingon käydessä. Mä en ollut kotona, tulin kyllä viivana, kun T soitti.

   Poista
 5. Pöljän nykyään viisihenkinen porukka toivottelee T:lle nopeaa toipumista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnea teille sinne! Itse asiassa T kertoikin mulle juuri onnettumuuden sattumisen jälkeen teidän uudesta tulokkaasta :D

   Poista
 6. Paranemista!
  Kauniita seiniä, kattoja, valaisin...
  Nyt ehtii ainakin mies silmäillä kättensä töitä.
  Täällä meinas mennä mieheltä sormi sähköiseen sahaan.
  Olen kautta vuosien varoitellut työasennoista...
  "tosta-noin-vain-äkkiä" on pelottavan näköinen
  työasento vierestäkatsojan mielestä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulen, että nuo tosta-noin-vain-äkkiä -jutut on just niitä milloin vahinkoja sattuu.

   Poista
 7. Hurjalta kuulostaa. Minä sain mieheni ostamaan turvakengät "jo" viime kesänä. Ihme kyllä rikkinäisten lankkarien kanssa pelleillessä ei mitään ehtinyt edellisinä kesinä tapahtua... Paranemista onnettomuuden uhrille.

  Ja lapset ovat kyllä olleet ihania.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun pitää kyllä myöntää, että olen aiemmin vähän silmiä pyöritellen suhtautunut turvakenkiin, mutta enpä kyllä enää...

   Poista
 8. MIlka12.03

  Paranemisia. Mulla tuli ihan kyyneleet silmiin, sillä kirjoituksesi toi elävästi mieleeni sukulaistytön, jolla ei ole isovarvasta vuosia sitten tapahtuneen ruohonleikkuuturman vuoksi. Onneksi teillä on kaunis kammari, missä toipua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Timolla ei onneks mennyt koko varvas. Vaan pätkä ylimmän nivelen yläpuolelta.

   Poista
 9. Meillä on tätä sattumusta kovasti pohdiskeltu ja Vilppu on halunnut nähdä "tuppokuvia", mikä on erikoista, koska ei yleensä halua nähdä edes omia naarmuisia polviaan. Mutta onpa liikuttavaa, että pelastushelikopterikin olis löytänyt paikalle, jos ois ollu vielä kiiruumpi! Paranemista ja turvallisempia pihahommia tulevaisuuteen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Vilppua! <3 Tää on näitä rapatessa roiskuu -juttuja selvästi.

   Poista
 10. Onneksi vain varvas, ettei koko jalkaa! Täälläkään ei onnettomuuksilta olla vältytty kesän aikana, mutta onneks ne ovat sattuneet muista, kuin remontin syistä.

  Meillä tapettirullat makaavat pusseissaan vielä, yläkerran eteiseen N valitsi pinkkiä Liljaa, enkä pistänyt vastaankaan. Isoon huoneeseen tulee juuri tuota kiurua mitä teilläkin, ovat odottaneet rullat jo keväästä asti seinälle pääsyä, josko kohta vihdoin. Vähän jännitän miten pärjään sen sinisen osuuden kanssa, kun en ole sinisen suurin ystävä, mutta ei se kyllä teilläkään pahalta näytä.

  Tänään aamulla huokailin ja mietin, milloin on se päivä kun saa laittaa tavaroita niille paikoille, joista niitä ei tarvitse siirtää tai pakata pois.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kuule mulla ihan sama vamma tuon sinisen kanssa, mutta kiurut on olleet ihanat! Mutta mä taidan tykätä kaikista kiurutapeteista, kaikissa väreissä. Ja tiedän kyllä tunteen myös noiden tavaroiden oikeille paikalle laittamisen kanssa... Täällä odotellaan sitä päivää myös.

   Poista
 11. Hui, toivotaan, että varpaasta tulee entistä parempi, tai ainakin toimiva! On teillä onneksi maailman kaunein toipilashuone!

  Edelliseen postaukseen kommentoin, että meillä on ollut vuosikausia Ruskovillan villaiset petarit, ja niihin olemme olleet todella tyytyväisiä! Niin ihana makuuhuone ja ihana unikaveri sulla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjastokammari on kyllä ihana, se saatiin ekana valmiiksi ja siihen liittyy ihania muistoja, kun ison mahan kanssa sitä laittelin ja Ahma sai sit tulla valmiiseen huoneeseen synnyttyään.

   Poista