1.10.2013

Ryhtiliike.
Ahmanpoikanen on alkanut syömään itse lisääntyneissä määrin. Puuron ja spaghetin syötän mielelläni, mutta jos lusikka pysyy omassa kädessä niin kelpaahan sitä syödä ilman apujakin. Vaikka nakki-imuri hoitaakin aika hyvin pöydän alusen siivoamisen, tuntui kuitenkin ihan fiksulta heittää tuo räsymatto syöttötuolin alle. Sen pesee kylpyhuoneen lattialla, toisin kuin tuon suuren suuren raitamaton (ei kun blogimattohan se olikin).
Koko keittiö näyttää paljon ryhdikkäämmältä, kun matto on lattialla ja pöytä toisin päin. Junaradatkin mahtuu levittämään siihen paremmin.

PS. Matto on Ahman isoveljen pesemä. Ja tämä tärkeä asia ilmoittaa, tärkeä pesijälle.

3 kommenttia:

 1. Arjen mahtavia oivalluksia :). Niistä tulee aina niin hyvä mieli. Sekin on taitonsa, että antaa lasten tehdä. Ihana pikku apuri siellä. Matto näyttää puhtaalle :) -- silmäni lepää mattokuvassa ja sitä ylemmässä.

  VastaaPoista
 2. Anonyymi7.51

  Vaikka blogimatto on arka väreiltään se ei helposti likaannu. Koska se on villaa se ajan mittaan ikäänkuin "puhdistaa" itsensä. Jos poistaa tahrat heti niin yleensä se mitä jää ajan mittaan häviää villasta. Puuvilla taas aivan imee sisäänsä kaiken, joten iso vaalea pauuvillamatto on ainakin minulle mahdoton ajatus. Räsymattoidea on silti hyvä ideasyöttötuolin alla.

  satunnainen kävijä

  VastaaPoista
 3. Ihanat kuvat. Mä olen pessyt joskus kylppärissä blogimaton. Ja se pitäisi tehdä taas. Huoh.

  VastaaPoista