28.10.2013

Taidenäyttely Pupu ja remontin eleganssi.Projekti etenee verkaisesti. Välillä tulee sellaisia suopeita tuulia ja valmista pintaa on yhtäkkiä valmiina aikalailla. Lasikuisti on nyt kattoa ja yhtä nurkkaa vaille lisäeristetty kokonaan uusiksi. Seinien ja katon verhoiluna käytettävää raakalautaa on saatu paikoilleen jonkin verran ja osan olen maalannutkin. Viikonloppuna oli sähköjen suunnittelun vuoro ja nyt homma on nytkähtänyt eteenpäin siinäkin suhteessa.

Timon palattua reissusta kotiin hän rakensi yläkertaan vievät väliaikaiset portaat. Nyt ollaan lähinnä arvottu, että miten ne käsitellään. Vaikka kysymyksessä ovat vain väliaikaiset portaat tahdon niihin kuitenkin jonkun maalin, lakan tai vahan pintaan, jotta niitä on helpompi pitää puhtaana.
Tällä hetkellä ollaan ajateltu väriksi mustaa, maali on vielä hakusessa.
Kaikki lattiat meillä on maalattu Betoluxilla, mutta tuntuu, että se varmaan on portaisiin liian liukasta. Ja koska tulevaisuudessa nuo portaiden puutavarat puretaan muuhun käyttöön olisi kenties ihan perusteltua käyttää jotain kevyempää maalia. Nähtäväksi jää mihin lopputulokseen päädytään.

Lasikuistista on lohkaistu osa vaatehuoneelle ja pieni osa jää eteiselle. Muu tila palvelee sitten olohuoneena, kun on sen aika. Nyt tila on täynnä epämääräistä rojua. Olen koittanut siivoilla varastoja, kantanut sieltä tavaroita sisään ja järjestellyt tuossa.
Lisäksi lasikuistilla säilytetään kaikkia remontissa tarvittavia tavaroita. Eli kymmeniä ja kymmeniä metrejä erilaisia puulaatuja. Maalipönttöjä, työkaluja sekä eristysvillalevyjä ainakin.

Lapset onneksi huolehtivat taidepuolesta remontin jatkuessa.
Aurinko oli tehnyt maalauksia kerhossa ja kotiin tultua maalaukset teipattiin ohjeiden mukaan pinkillä teipillä lasikuistille. Jokainen teippipala laskettiin ja juhlallisesti töiden ollessa seinällä tyttö ilmoitti, esillä olevan taidenäyttely Pupu.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti