22.11.2013

Äitien tekemä Vimma.

Parhaimmillaan kohtaamiset toisen ihmisen kanssa ovat juuri sellaisia kuin eilen, Mimmin sekä Marjutin kanssa Kiseleffin talossa. Oli bloggarien ilta, talo täynnä kasvoja tuttujen ja minulle tuntemattomimpien blogien takaa. Valtavan hyvä paneelikeskustelu bloggaamisesta, blogimainonnasta ja bloggaamisen kirjoittamattomista säännöistä. Keskusteluja ja kotimatkalla sellainen tunne, että arjessakin voi tapahtua hyvin merkityksellisiä asioita. En kenties olisi lähtenyt ellei, pohjoisen viileiden tuulien mukanaan etelän tuoma, lämmin toverini Mimmi olisi pyytänyt. Onneksi lähdin.
Nämä edellä mainitut naiset, äidit, Mimmi Pentikäinen ja Marjut Rahkola ovat suurperheellisiä ja tekemiseen tarttuvia, taitavia ja idearikkaita hyvän elämänlaadun sekä lämmön puolesta puhujia. Sen eteen eläviä ja tekeviä.

Vimma puolestaan on heidän tuore vaatemerkki. Vaatteet ovat yksinkertaisia, mutta yllättäviä. Toimivan tyylikkäitä niin arkeen kuin juhlaan.
Siellä vaaterekkien lomassa toivoin, että kumpa olisin sorjempi varreltani niin pukeutuisin noihin itsekin. Mutta koska en ole, puen niitä pienilleni. Näytän teillekin kuvia, mutta vähän myöhemmin, sillä nyt täällä aletaan juhlia yhtä 12 vuotiasta! Äitinä kaksitoista ihmeellistä ja nopeaa vuotta.

*

Vimman Pop up-liike Kiseleffin talossa Helsingissä, osoitteessa Unioninkatu 27,
30.12. saakka.

Avoinna:
ma-pe 12-19
la 10-17
su 12-17

Liike on ilo silmälle ja Vimman tuotteiden lisäksi siellä on mahdollisuus nähdä Usva Torkin valokuvanäyttely sekä Heath Nashin Mum'sille suunnittelemat valaisimet.
Miten ihmeessä tuo käsittelemätön mäntypuukin näyttääkin niin hyvältä! Muutama vuosi sitten tuo oli kuin kirous.

1 kommentti:

  1. Uusi lukija täällä kurkistelemassa. Kiva blogi. Tervetuloa tutustumaan myös meidän kotiin www.kotiaurorassa.blogspot.com

    VastaaPoista