4.11.2013

Rocky road.


Viikonloppuna on aika kiva herkutella vähän, arkena myös jos siltä tuntuu. Tein pitkästä aikaa rocky road-suklaata, ohjeen löysin Karin Lindroosin ja Kajsa Wikmanin kirjasta Jouluiloa kierrätysmateriaaleista. Tämä on kiva herkku myös isänpäiväksi.

Näin sen tein:

Rocky Road

2 levyä tummaa suklaata
1 levy valkoista suklaata
pussillinen Dumle-karkkeja
pussinen pieniä vaahtokarkkeja
suolattomia pistaasipähkinöitä

Pilko Dumlet kolmeen osaan. Seuraavaksi on pähkinöiden vuoro, pilko nekin. Levitä piirakkavuokaan tms astiaan leivinpaperi. Sulata tummasuklaa vesihauteessa. Sekoita suklaasulaan pähkinät, vaahtokarkit ja Dumlet. Levitä seos leivinpaperille. Sulata valkoinen suklaa ja levitä sitä muu seoksen päälle. Laita jähmettymään jääkaappiin hetkeksi.

1 kommentti:

  1. Voihan suklaalakko! Herkullisen näköistä Rocky road suklaata sinulla siellä. Minäkin pidän joulusta ja pikku hiljaa alan jo taipua antamaan itselleni luvan innostua joulujutuista. On omituista kuinka joulusta pitämisestä on tullut (joissain piireissä) suorastaan noloa ja epämuodikasta. No ei sen väliä, minusta se on ihanaa ja sillä hyvä. Kiva kun päivittelet täällä. Siitä tosin on aikaa kun kurkkasin viimeksi. Terkkui!

    VastaaPoista