15.5.2014

Kimpassa.Meidän yksikössä oli J ja I liikenteessä, muissa hyvin moni muukin. Sulassa sovussa niin kukkahattutädit, mammat, papat, tytöt ja pojat sekä taiteilijoiden näköiset sedät. Paljon aivan uskomattoman kivan näköisiä ihmisiä. Maalaistunut vallan innostui niistä kampauksista, silmälaseista, kengistä ja lahkeenpituuksista.

Oltiin I:n kanssa katsomassa kimpassa Kimpassa, Marimekon ja Kiasman yhteisnäyttely.
Tämmöinen kukkamekkojen ja -haalareiden, tasaraitojen, muijan ja pirputparputin suuri ystävä tykkäsi kyllä. Kimpassa olo vaan on kerrassaan hyvä homma.
Ruusu tuli vastaan joka puolelta ja oli oikea namu. Räsymatto huusi silityksiä, mutta kyllä maalaistunutkin sen verran tietää, että taideteokseen ei niin vain kosketa. Ja voi pojat niitä Anu Tuomisen pyykkipoikia!

Hirmu kiva torstai-ilta. Hirmu kiva kaupunki tuo Helsinki. Kannattaa käydä katsomassa, vaikka vähän kauempaakin Helsinkiä ja Kiasmaa kanssa!

2 kommenttia:

  1. Just eilen luin tuosta näyttelystä arvion ja ajattelin, että sinne ois mentävä. Ensin taidetaan kyllä käydä Arpeanumissa, kun se lakkautetaan ensi kuun alussa.

    Lukiessani sun blogia on käynyt taas mielessä, että voisi olla hauska tavata taas teitä pitkästä aikaa.

    VastaaPoista
  2. Kiva teksti ja ilta varmasti! Minä toope en edes tiennyt näyttelystä! :) Ihmettelin vaan eilen keskustassa, miksi kaikilla on ruusu kädessä. Luulin, että joku poliitikko niitä oli jaellut. :)

    VastaaPoista