2.9.2014

Sohvamudissa.

Niistetään. Vajotaan sohvamutiin lehtien ja tyynyjen kanssa. Leikitään pikkuautoilla ja pukeudutaan sen enempää ajattelematta raitoihin päivästä toiseen. Keitetään muutama purkki hilloa ja kuivataan omenoita oman pihan hyvin pienestä sadosta.
Joka päivä todetaan, miten jonkun lapsen sukat, sukkahousut, paidanhihat tai housunpuntit ovat muuttuneet liian lyhyiksi tai pieniksi.

Ahdistun villasukkien neulomismaratonista, joka minua väistämättä odottaa... Pyydän olkaa onnellisia neulovista mummoista ja mammoista, jotka sukittavat koko suvun!

Illalla sytytän taas kynttilät, keitän teetä ja siirryn sohvamoodiin. Neulon, laatikkopaitaa itselleni tai raitapaitaa Haitulalle. Lykkään vielä villasukkamaratonia ja toivon, että eteeni tupsahtaisi syksyinen villasukkasade.

7 kommenttia:

 1. Anonyymi20.56

  Mä rakastan sukkien kutomista; enhän mä muuta osaakaan kutoa :) Ei muuta ku kauniit raitasukat puikoille; niin siitä se lähtee! :)

  Anu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakko mun on ainakin kokeilla taas... On kyllä muutama viime talven sukkakin tuolla korissa odottamassa toveriaan. Ehkä aloitan niistä?

   Poista
 2. Täydellinen neulomisnurkkaus♥

  VastaaPoista
 3. Ihanan avara ja valoisa tila.

  VastaaPoista
 4. Kivat kuvat ja tunnelmat.

  VastaaPoista
 5. Anonyymi23.25

  kiva nähdä sisältä kuvaa. Mukavan ja kotoisan näköistä!!

  VastaaPoista