19.3.2015

Mikä päivä sinulla oli?Tänään oli päivä pienimmäisen kanssa. Oli aamu ilman kenenkään huutoa, sitten ainakin munkkia ja kahvia, rautakauppaa ja perhekahvilaa. 

Oli päivä jolloin joutsenet olivat jäällä päiväkävelyllä. Päivä jolloin käveltiin pikkuisen kanssa käsikkäin mäki alas, kerättiin tienpenkalta kiviä, koottiin kasaksi kuivaan heinikkoon ja hän heitteli  niitä veteen. 
Pudotettiin keppi veteen tierummun toisella puolella ja mentiin katsomaan toiselle puolelle, koska se lipuu ohi. Laitettiin ruskeat lehtiveneet aalloille. Koputeltiin rannassa kuusten suojassa jäätä ja kysyttiin, joko vedenhenkikin on sitä mieltä, että kevät voisi tulla. Se vastasi meille jään natinalla ja narskunnalla. 

Oli hyvä päivä. Pullavarpaalla puolestaan oli autopäivä. Päivä jolloin hän aamulla herätessään sanoi tarvitsevansa kainaloaikaa ja vielä vähän peittoa. Onneksi huomisen jälkeen on viikonloppu.

2 kommenttia:

  1. Kuulostaa ja näyttää aivan ihanalta teidän päivänne. Raikas, keväinen ilma huokuu kuvista. Mä haaveilen ulkoilupäivästä luonnon helmassa! Minulla oli varsin sosiaalinen ja pitkä työpäivä, kahvia, teetä ja höpöttelyä asiakkaille...

    VastaaPoista
  2. Ihanalta kuullostava päivä♥

    VastaaPoista