16.3.2015

Osuvat oranssit.

Oranssi sukkalanka oli odotellut täydellistä ohjetta joulusta saakka. Muistutellut toisinaan olemassa olostaan, mutta jäänyt kuitenkin hyllyyn jumittamaan vyyhdin olomuodossa. Kun Game of Thrones -sarjan katselumaratoni saatettiin loppuun, palasi jostain mielen syvimmistä sopukoista verkkokalvoille kuva sukista, jotka oli nimetty Targaryan perheen mukaan. Lähes sillä sekunnilla kaivoin ohjeen netistä, nappasin sukkapuikot käsiini ja loin silmukat. 
Olin ajatellut näitä lohikäärmeensuomusukkia Tatti-poikaselle, mutta hänestä ne oli hieman erikoiset, joten sainkin sukat omaan laatikkooni. Sinne saakka ne eivät toki päässeet, sillä päättelyn ja höyryttelyn jälkeen ne ovat olleet varpaideni teholämmittäjinä.

Osuvat oranssit
Ohje: House Targaryen socks Ravelrystä
Lanka: Louhittaren luolan Väinämöinen, sävyssä Porkkana
Puikot: 2,5 mm sukkapuikot

14 kommenttia:

 1. Aijai tosi kauniit ja Nam mikä väri.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo väri on ehkä jopa valmiissa työssä kivempi kuin vyyhdillä.

   Poista
 2. Sustahan on tullut sukkien neuloja! Kauniin loimuava väri.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Loimuava on hyvä sana tähän lankaan, malliinkin. Ja joo, näköjään noita sukkiakin syntyy. On kyllä ainakin kolmet ehkä jopa neljät kesken. Saatan kyllä hyvinkin jatkaa jollain niistä, sen verran kivalta puuha nyt tuntui.

   Poista
 3. Ihanat. Tuo väri. Ei kai yllätys, että mulle tulee mieleen männynrunko, kun aurinko vielä osuu latvuksiin tällaisena iltana kuin tänään :-) Suomuja... tai kaarnaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Männynrunkohan se siinä, ehkä voisi miettiä jostain ihanasta punaruskeastakin näitä. Luulen, että tämä malli toimisi ehkä jopa hieman paremmin jossain aavistuksen paksumassa langassa.

   Poista
 4. Oo, miten hienot sukat! Mikä upea väri!
  Tuo on kiva malli neuloa, eikö olekin? Yksinkertainen, mutta lopputulos on upea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinun blogissa taisinkin ekan kerran nähdä nämä sukat. Käyn hakemassa sieltä aina sellaista sukkainspiraatiota!
   Mutta kyllä, malli oli ihana neuloa. Joutuisa ja sopivan simppeli!

   Poista
 5. Syvä huokaus, ihanat sukat ja niin ihanat kuvat, kuten aina! <3

  VastaaPoista
 6. Onpa näissä kaunis kuvio. Samaan aikaan aavistuksen graaginen ja herkkä.

  Väinämäinen on ihanaa lankaa neuloa. Mulla oli sitä keltaisena niissä viimeisissä kirjoneulesukissa. Tänään olisin ostanut toisessa värissä, muttei täydennystä ollut vielä tullut. Pitää hetki malttaa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Väinämöinen on kyllä kiva, mulla on toisetkin sukat siitä melkein valmiina. On vaan sellaisia kantapäisiä ongelmia niissä, en osaa päättää mikä olis nätti... Noh, annetaan hautua vielä hetki ja jatketaan sitten.

   Poista
  2. Ahaa - sarjatuotantoa ;)

   Kokeilisitko sellaisia palmikko kantapäitä, mitkä mä tein viimeksi valmistuneisiin? Sopisiko sukkien tyyliin?

   Poista
  3. Ei ihan sarjatuotantoa. Sama lanka vaan. Ihan sellaiset perusperussukat on tulossa, mutta varpaista varteen. En oikein osaa päättää, millainen kantapää olisi kaunein. Sukissa on Väiskiä hopeisena kärjessä, sitten yhden kerroksen raidoilla hopeaa ja vihreää. Kunnes tuli kantapää. Harmaa siitä tulee, mutta millainen, kas siinä pulma!?!

   Sen palmikkokantapään aion kyllä jossakin vaiheessa minäkin kokeilla!

   Poista