9.12.2014

9. joulukuuta.

Synttärityttö siinä. Juhlatouhut, ystävät ja ilo ympärillään. Mun oma Haitula <3

Äiti-ihminen tässä. Meni muuten kakun kanssa siitä, mistä aita oli matalin ja pyörähti pakastealtaalla. Pisti vadelmaa rahkakermavaahdolla väliin ja vaahtokarkkeja koristeeksi. Oli muuten kerrankin sellainen kakku, jossa ei maistunut stressi. Suosittelen testaamaan. Kakkulautasille jäi vain tahrat. Ilmeisen onnistunut versio siis, eikä mennyt ärräpäiksi saati hiustenhalkomisiksi tuo homma.


She is 8 years old today! 

5 kommenttia:

 1. Stressitön kakku tähän aikaan vuodesta kuulostaa ihanalta, kiitos ideasta! Tuollaisen kakun minäkin kyllä teen kun ensi viikolla vietetään tyttösen juhlia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen lämpimästi! Stressi ei ole hyvä tunne lainkaan.

   Poista
 2. Onko pakasteessa siis ihan valmista kakkupohjaa? Viikonlopuksi suunnitteilla myös tollanen stressitön kakku ;) Viime viikonlopun kakussa ei maistunut, mutta näkyi stressi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä on siis kolme pakastealtaan mutakakkua kerroksittain laitettuna. Välissä oli pakastevadelmaa, jotka oli kiehautettu ihan itsestään liedellä ja ladottu sitten jäähtyneenä kerrosten väliin. Ja inkkarisokerilla makeutettua kermarahkavaahtoa väliin tuli kanssa. Päälle myös!

   Poista
 3. Kopioin kakusta aika paljon ja hyvää oli. Raskausdiabetes tosin ei tykkää, muuten suosittelen ;)

  VastaaPoista