23.6.2014

Kukkatäti Korkeasaaressa.


Minä rakastan kukkia. Rakastan, rakastan, rakastan! Olen ihan höperö kaikista niistä pikkukimpuista, joita eritoten pikkutytöt kantavat nyt sisään kotona ja kaikista niistä tienvierustoiden sekä pihojen kaunottarista.
Kesäloman ensimmäinen viikko päätettiin Korkeasaaren reissulla. Oli kuuma päivä ja vasta iltapäivällä alkoi satamaan lämmintä kesäsadetta. Eläimiä näkyi sopivasti ja muutenkin oli mukavaa. Mutta päälimmäiseksi muistoksi tuolta eläintarhareissulta jäivät kuitenkin ne kaikki ihanat kukat. Mikä loisto siellä olikaan!
Aiemmin olen käynyt Korkeasaaressa myöhemmin kesällä tai vasta syksyllä, jolloin koko miljöö on näyttänyt kovin erilaiselta. Vaan nyt näin kaikki alkukesän kaunokaiset.

Lapsista reissusta hauskinta ja mieleenpainuvinta oli kakkaava karhu ja pissivä leijona. Niin, mitäpä tuohon lisämään. Ei tuo onneksi estä minua huokailemasta kukkien perään.

6 kommenttia:

 1. Voi kakkaavaa karhua ja pissivää leijonaa. Kuvat näyttävät ihanan kesäisiltä verrattuna tämän hetken säätilaan.

  Mukavaa kesää teidän poppoolle!

  VastaaPoista
 2. Kukista tykkään minäkin...kevätkesä on kauneinta aikaa...:) Mukavaa, että lapsillekkin jäi jotakin mieleen..:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä odottelen pionin kukintaa innoissani, taitaa vaan jäädä laihaksi tuo saalis.

   Poista
 3. Mekin harvemmin käymme saaressa kukkaloiston aikaan, ehkä pitäisi kokeilla. Jotenkin voin kuvitella nuo lasten "kohokohdat" :D Aivan ihana mekko tytöllä, onko oma valmiste vai ostettu?
  Nimimerkillä, rakastan mekkoja missä on tuollainen kuminauhaommel yläosa.

  VastaaPoista
 4. Mekko on kirpparilta löytynyttä Marimekkoa!

  VastaaPoista