12.6.2014

Kuuhullun kesäkuu.


Kuu valvottaa kuuhullua.
Vellon äitiys-, vanhemmuus- ja kasvattajateemoissa. Pohdin kevätlausuntoja, hyvän opettajan merkitystä lapsen elämässä ja tyytyväisyyttäni lasten kouluvalintaan. Vaikka aina toukokuussa tuntuu, että tuota vajaan parikymmenen kilometrin matkaa on saanut suhata ihan kyllikseen, on muutaman lomapäivän jälkeen hyvin onnellinen olo tuostakin valinnasta. Kannattaa suhata.
Onneksi tykkään ajaa autolla.
Nelivuotias pysäyttää ajatusten vellovan virran potkimalla kasvukipuisilla jaloillaan kylkeen. Silittelen siinä ja nukahdan itsekin.

Aamulla mennään keskimmäisen kanssa hammaslääkäriin, sitten huulipunan ja kynsilakan ostoon. Kotoa tulee tekstiviesti, että pienin on sanonut: "Ulkona sataa kovaa.". Sataa kyllä. Vasta illalla aurinko vilahtaa pilven takaa, palaten piiloonsa pian taas.

Iltapuuro syödään myöhään. Joka lusikallisen jälkeen syöttötuolissa istuja ilmoittaa: "Kaks söin." ja nostaa sormet pystyyn ottaakseen lusikan jälleen käteensä.

Olen roikkunut viime päivinä paljon Pinterestissä ja miettinyt kesäneulottavaa itselleni. Inspiroitunut noin niin kuin muutenkin. Sudin mm. mustaa Valttia eilen isohkon pöntöllisen tuolla pihalla. Tuolit ja pöydät saivat ryhtiä. Kuin myös istutuslaatikko ja puutarhakompostin kehikko.
Pinterest on kova paikka! Inspiroiva!

Lista haluamisistani on selkeä, mutta selkeitä raameja kaipaava.
Haluaisin neuloa itselleni villatakin ja jotain raidallista. Täydellisen mallin etsiminen on hankalaa. Tahtoisin jotain simppeliä jollain jujulla. Neulovat toverit jakakaa suosituksenne!

3 kommenttia:

  1. Hienoilta näyttävät nuo sun uudet mustat kalusteet. Jospas minäkin vetäisisin tummanruskean piiloon. Katselin kyllä uudessa Koto livingissä niitä turkooseja tuolejakin sillä silmällä. Oli muuten kiva se yhdistelmälehti. Terkut toimitukselle!

    VastaaPoista
  2. Kiva kuva tuo eka...tykkään. Neulontaohjeita en osaa antaa...sukan teko vain onnistuu.

    VastaaPoista
  3. Paulie? Vai Paulineko se on. En ole vielä itse neulonut, mutta listalta löytyy.

    VastaaPoista