19.10.2014

Kiitos loma - Thank you holiday.Keskellä viikkoa palattiin takaisin kotiin. Eräät hautautuivat päivällä ennen laivan lähtöä Karnaluksin lankavuoriin, toiset kiipesivät Vanhan kaupungin muurille. Sormet ristissä toivottiin, että tuuli tyyntyisi iltaa kohti. Ettei merisairaana tarvitsisi matkustaa, vaan keinuttihan se vähän kuitenkin.

Lounaaksi syötiin pitsaa Vapianossa. Joskus on vaan niin hyvä jumiutua. Tämä oli kolmas päivä tällä viikolla, mutta onneksi lomalla voi. Eikä sitä ole kieltäminen, että hyvä pitsa on yksi suurista ikisuosikeistani pastan lisäksi, myös lapset ovat tässä suhteessa tulleet äitiinsä.

Hyvä oli loma. Fiilis jäi roimasti plussalle ja kotona retken jälkeen möllötetyt lomapäivät tuntuivat ulkomaan piipahduksen jälkeen enemmän kuin mainioilta.

Toivon, että voisin palata pian Viroon uudestaan. Seuraavalla kerralla siten, että olisin tutkinut karttaa, matkakirjoja ja lukenut blogeja asiantiimoilta. Nyt mentiin aikalailla niillä tutuilla ja turvallisilla vesillä, ilman suurempia seikkailuita. Vaan hyvä näin, sopi loistavasti tuohon hetkeen ja nollaukseksi edellisen viikon säpinöiden jälkeen.

*

We spent a few days of holiday in Estonia. We went there on Sunday and returned back on Wednesday.  In addition to spending a day in Tallinn we also visited Tartu, and stayed a few nights nearby small village called Palamuse. 
The holiday was great, Estonia was fascinating and worth visiting again.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti