31.10.2014

Lokakuun viimeinen. Last moments of October.

Huomenna on marraskuu. Kaivoin Muumi-kirjoja hyllystä kolmasluokkalaiselle ja taidan yrittää tarttua itsekin niihin. Siihen Muumilaakson marraskuuhun ainakin. Olen lukenut hävettävän vähän viime aikoina. Ei vaan pysty, ei kykene. Illalla, kun olisi hetki aikaa kirjalle on olo päivästä pöhnäinen ja sanat solmuuntuvat sekunneissa. En kaipaa sellaista iltapuuroa. 
Odottelen niitä pakkasia nyt. Siihen saakka iloitsen jokaikisestä värihippusesta, jonka luonto antaa. Iltapäivällä aurinko maalaa maiseman kauneimmaksi. Täällä on hienoja paikkoja pysähtyä.

*

Have I said this before? Right now here in Finland, autumn is so stunning and calm. Nature is full of colors. There is so many shades of yellow, grey and brown. I can't tell how much I love all of this. Autumn is my favorite time of year. 

3 kommenttia:

  1. Kaunista on tosiaan! Ihanat maisemat. Nämä syksyn peltomaisemat ovat aivan parasta, niin kauniita sävyjä! Mukavaa aurinkoista perjantaita!

    VastaaPoista
  2. Syksy on kyllä ihana. Rakastan sellaista synkempääkin, mutta aurinko näinä aamuina tuntuu ihan erityiseltä.

    VastaaPoista
  3. Moikka, mulla on blogissa arvonta käynnissä vielä viikonlopun ajan, ajattelin vinkata tännekin jos et oo vielä osallistunut :) http://bytiahenriikka.blogspot.fi/2014/10/syksyn-arvontaa.html

    VastaaPoista